Δέσποινας Γεύσεις

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας από εσάς τους πελάτες των εστιατορίων που συμμετέχουν υπόκειται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Το despoinasgeuseis.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εαν αυτό κριθεί απαραίτητο. Να διαβάζετε τους όρους χρήσης σε τακτά χρονικά διαστήματα, ωστε να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο τους. Οποιαδήποτε αλλαγή της πολιτικής απορρήτου θα γίνεται χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες. Η πραγματοποίηση περιήγησης στο μενού του καταστήματος, η επιλογή προιόντων, και στην συνέχεια η τηλεφωνική παραγγελία δεν απαιτεί να δώσετε ούτε ένα προσωπικό στοιχείο στο despoinasgeuseis.gr. (Τηλεφωνική παραγγελία) Εάν όμως θέλετε να κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά είναι απαραίτητη η νόμιμη συλλογή συγκεκριμένων προσωπικών δεδομένων από εσάς τους χρήστες, τα οποία είναι τελείως απαραίτητα για να πραγματοποιηθεί η παραγγελία, και να παραδοθεί από το εστιατόριο στο μέρος που επιθυμεί ο πελάτης. Τα στοιχεία που ζητούνται αφορούν αφενός την επαλήθευση του ότι είστε πραγματικό πρόσωπο και αφετέρου αφορούν τα στοιχεία παράδοσης της παραγγελίας στον χώρο που βρίσκεστε. Οποιοδήποτε άλλο στοιχείο είναι προαιρετικό και αφορά την ενημέρωσή σας για εξατομικευμένες προσφορές ή άλλες προωθητικές ενέργειες. Το despoinasgeuseis.gr δεσμεύεται στην προστασία του απορρήτου σας σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και δηλώνει ότι δεν διανέμει σε κανέναν που δεν συνδέεται με την εταιρείας μας τα προσωπικά σας δεδομένα. Το despoinasgeuseis.gr θα διατηρεί τα στοιχεία των χρηστών της για εύλογο χρονικό διάστημα, ή για όσο διάστημα ορίζει ο νόμος Εαν ο χρήστης είναι κάτω των 18 ετών θεωρούμε ότι έχει λάβει την γονική συναίνεση να προβεί σε ηλεκτρονική παραγγελία. Το despoinasgeuseis.gr δεν ευθυνεται για μη εξουσιοδοτημένη χρήση από ανήλικους

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ & ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

To κατάστημα "Δεσποινας Γεύσεις" στην επίσημη πλατφόρμα των καταστημάτων "serresdelivery.gr" για την λειτουργία των πληρωμών με κάρτα συνεργάζετε με την Τράπεζα Πειραιώς. Η "Δεσποινας Γεύσεις" εκπροσωπείται νομικά από την εταιρεία Ι. Δήμου και σία ΟΕ με ΑΦΜ:- και εδρεύει στην Περιστέρη Κωστοπούλου 3 στις Σέρρες. σταθερό τηλ. 2321020011 και email: info@idimou.gr. Με την αποδοχή των όρων χρήσης ο χρήστης αποδέχεται τις διατάξεις που υπόκεινται στο Νόμο 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει. Κατά την πληρωμή σας με πιστωτική ή χρωστική κάρτα στην "Δεσποινας Γεύσεις" μεσω despoinasgeuseis.gr στην παραγγελία που λαμβάνουμε αναφέρεται με σαφήνεια οτι 'Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΚΑΡΤΑ' και είμαστε ενημερωμένοι ώστε δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσουμε χρήματα κατα την παράδοση της παραγγελίας από τον πελάτη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Στην περίπτωση ακύρωσης της συναλλαγής από το κατάστημα θα γίνει επαναφόρτιση του τραπεζικού σας λογαριασμού στο χρόνο που ορίζει η Τράπεζα Πειραιώς. Στην περίπτωση που υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με την επαναφόρτιση του λογαριασμού σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την "Δεσποινας Γεύσεις" στο mail info@idimou.gr ή απευθείας στο τηλ. τηλεπαραγγελιών μας 2321020011.